A KITCHEN THAT WORKS LLC
SPECIALIZING IN KITCHEN & BATH DESIGN AND CONSTRUCTION

Goodbye 90's Corner Tub

A professional couple wanted to update their master bathroom and remove the 'dust bucket' a.k.a. the never used corner tub. They desired a different location for the shower due to the awkward placement of the toilet (you could not exit the shower if someone was using the commode) as well as a double duty (shower for two) area. Additionally, the clients wanted to increase storage, update the fixtures, lighting and tile flooring all while reducing the maintenance requirements of the finishes. Lastly, it was evident that the fiberglass shower pan was failing, potentially allowing moisture to wick onto the framing and drywall so remodeling became a necessity not just a desire. As a holiday gift surprise, electric radiant heat floors were added to the project after commencement of construction.

Cabinetry: Bellmont • Countertops: Quartz

  • AKTW

  • AKTW

    Before

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

  • AKTW

    After

  • AKTW

    Before

  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
W3C Valid XHTML 1.0 Website Design By Wet Apple Media