A KITCHEN THAT WORKS LLC
SPECIALIZING IN KITCHEN & BATH DESIGN AND CONSTRUCTION

NW Saltbox Kitchen Remodel

The kitchen and the adjoining dining room, in this NW Saltbox, were cramped and dark. The Homeowners are avid entertainers and gardeners and had devoted considerable time and energy to developing a drop dead gorgeous back yard oasis which could not be seen from the kitchen. Therefore, the primary goal for this kitchen remodel project was to open up the two rooms for better party flow, making space for more cooking and entertaining equipment as well as opening up views to the garden through a pair of French doors and an additional window above the kitchen sink. The net result is ample space for all aspects of entertaining, multiple views of the garden along with a beautifully updated aesthetic that compliments the other rooms in the house.

Updated Cabinets: Cherry with a Chestnut Stain • Countertop: Granite

  • AKTW

    S View After

  • AKTW

    S View Before

  • AKTW

    SE View After

  • AKTW

    SW View After

  • AKTW

    SW View Before

  • AKTW

    N View After

  • AKTW

    N View Before

  • AKTW

    NW View After

  • AKTW

    NW View Before

  • AKTW

    W View After

  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
  • AKTW
W3C Valid XHTML 1.0 Website Design By Wet Apple Media